Bo bedre end Banderas!

Antonio Banderas fandt sin drømme lejlighed i Málaga, vil DU også det?
Den verdensberømte skuespiller Antonio Banderas er født i Málaga og er derfor tit i landet. Specielt omkring Semana Santa som er ugen før påske, er han kendt for at besøge byen for deltage i den store parade igennem gaderne.
I år er Banderas flyttet ind i sit nye penthouse lige i midten af kulturelle Málaga. Den er placeret ved en af de smukkeste gader i byen, calle de la Alcazabilla, som hviler for foden af det famøse fort Alcazaba og med udsigt lige ned til det gamle romerske teatre.
Foruden den fantastisk beliggenhed af Banderas penthouse, følger der selvfølgelig også lidt hygge med, foran hans hoveddør finder man den populære bodega bar, El Pimpi som åbnede sine døre første gang i 1971 og er sidenhen blevet til stedet man bare skal besøge. Her er der plads til de lokale Malagueños, til turister, til berømtheder som Antonio Banderas, og til alle som vil have oplevelsen af mad og vin fra Málaga. Men bedst af alt, kulturen og traditionerne i syd Spanien.

kaarsberg real estate agency in fuengirola corrado de aguilas

Så hvorfor ikke blive nabo til sådan nogle legendariske omgivelser?

Denne lejlighed ved Centro Histórico, med 5 soveværelser og 3 badeværelser ligger kun 10 minutters gang fra Alcazaba.

Boligen har en sensationel udsigt over Malaga havn, og du har selvfølgelig den samme udsigt over Alcazaba som Antonio, bare fra den anden side. I kunne måske vinke til hinanden?

Lejligheden koster €635.000, den er på 180M2, har en terrasse på 17M2 og er i gå afstand til stranden.

kaarsberg estates real estate agents in malaga

Hvis du nu sidder og tænker, at du faktisk hellere vil tættere på nogle shopping muligheder. Jamen, så kan vi da bare tage et kig forbi Calle Larios, som er gaden hvis man vil på indkøb. Tager man til Málaga og ikke ser forbi Calle Larios, svarer det til at tage til Beverly Hills uden en tur på Rodeo Drive.

Lejligheden er luksuriøs og moderne, men på samme tid stemningsfuld og i spansk stil. Prisen på lejligheden er €1.150.000. Den er på 180M2, har 3 soveværelser, 2 badeværelser og et gæstetoilet.

kaarsberg real estate agency in fuengirola corrado de aguilas

Málaga er en stor og dejlig by, med et indbyggertal på 569,009 i 2016. Derfor har Kaarsberg Estate valgt lige at finde en enkelt eller to lejligheder mere, som vi kan kigge på..

Denne lejlighed har også fantastisk beliggenhed tæt på Calle Larios, men til en lidt anden pris, €325.500.
På 100M2 får du 2 soveværelser og 2 badeværelser, så hvis du søger efter en ferielejlighed der ligger tæt attraktioner såsom Picasso muset, Pompidou, eller teater Cervantes, så er det den her.

Skulle det så tænkes at du har siddet og tænk hele vejen igennem; nej, det der med gåture i byen det er faktisk ikke helt mig – jeg vil allerhelst bare på stranden.
Så er det da bare det, vi gør.
Lejligheden er placeret på første række ved havet, eller 10 meter fra våde tæer. Og prøv lige at se en udsigt.
Prisen er på €325.000. Den har et lækkert moderne køkken, en stue ud mod en flot terrasse, 2 soveværelser, samt 2 badeværelser og så ligger lejligheden endda kun 8km fra lufthavnen.

kaarsberg real estate properties for sale in Malaga center

Málaga har utrolig mange flotte områder og gader med hyggelige restauranter, barer og caféer. Derfor er der næsten altid mulighed for at finde lige de omgivelser du kunne tænke dig.
Hvis du nu ikke lige helt er til Málaga eller Antonio, så er der jo også Marbella hvor action skuespilleren Dolph Lundgren, selv boede indtil 2010.

Do you want to know more?

Let’s have a talk about what you’re looking for, and what we can do to find the home of your dreams.

TELEPHONE

Denmark: +45 53 53 36 83

EMAIL

bo@spanishhomes.dk

ADDRESS

Søndergade 74, 5. sal
8000 Aarhus C
Denmark