Mange flere muligheder med en ferielejlighed!

Efteråret er godt i gang, og solen skinner her på Costa del Sol. Der bliver stadigvæk badet i middelhavet, som holder den dejlige varme temperatur fra sommeren. Selvom sommer sæsonen er slut, er der kun små tegn på at det er sandt. Stemningen her i Málaga provins er høj og mange turister nyder den fra deres ferielejlighed, de har nemlig regnet ud, at nu om dage, kan man få meget mere ud af at eje en lejlighed på kysten.

holiday apartments with kaarsberg estates real estate agency for property sales fuengirola malaga marbella

Når man har købt lejlighed i Spanien, er det nemt at tænke, at den måske kun kan bruges i månederne Juni til August, hvor der typisk er varmest og bedst vejr.

Men, hov. Det er da i hvert fald langt fra rigtigt. Nu her i efterårs månederne, er der stadig masser at lave!

Der er blandet andet, Feria San Miguel i Torremolinos (starter sidste uge i September) og Feria del Rosario (starter omkring første uge i Oktober) hvor man kan nyde den spanske kultur, en fantastisk stemning og fede oplevelser.

Spanien er stedet for byfester, det kan hurtigt kan blive en tradition at deltage hvert år, og da vejret endnu er godt, har du der den perfekte ”undskyldning” for at tage en smut tilbage til din ferielejlighed i efterårsferien.

Hvis du lyst til at prøve at holde juleferien et sted, hvor temperaturen holder sig omkring de 8 til 10 grader, men også sagtens kan snige sig op på 20 grader, er der helt sikkert også hyggeligt på denne tid af året.

Der er ingen store folkemængder du skal kæmpe dig igennem, ingen dyre priser og slet ingen stress. Du har muligheden, for at få alle de legendariske attraktioner helt for dig selv, spise god mad for ingen penge og bare slappe af med de lokale, i stilheden efter et travlt år.

Kommer du til at savne folkemængden, kan du typisk finde dem om aftenen i Málaga. Calle Larios, har hvert år de flotteste julelys sat op ned igennem gaden. Trods det at de er anderledes end hvad danskere hænger op der hjemme, er det alligevel et smukt syn.

I Danmark, bliver det nok mere brugt at julelys og julestemning, skal være elegant, fint og hyggeligt. I Spanien derimod, skal det være storslået og enormt, men hvorfor ikke få oplevelsen med?

Er du mere til ski, sne og snowboard om vinteren, er det ikke noget problem, selvom du har lejlighed på kysten. På bare 2 timer kan du kører fra Málaga til Sierra Nevada, som er et stort ski område i Granada provins.

Strandpromenade en dag og ski den anden, ikke helt dumt, hva’?

Når du vender næsen mod norden igen, behøves din lejlighed ikke stå tom. Muligheder er der mange af, hvis du gerne vil leje ud, så andre kan få en lige så fed en ferie som du har haft. Du kan nemt smække et opslag op på Facebook, i en af dine lokale grupper, hvor du annoncere at den er til ledig i de uger, du nu ikke er der.

Et alternativ som du kan benytte dig af, er Airbnb. hvilken er en meget populær og udbredt portal, der bruges af alle aldersgrupper for at finde et godt sted at tilbringe en ferie i. Her kan du nemt oprette en profil, hvorefter du så anbringer dine billeder, priser, ledige datoer, antal af sove pladser osv.

To super nemme løsninger på, hvordan du lige kunne tjene lidt på at have din egen ferielejlighed, synes du ikke?

Er du nu sådan en, super berejst og eventyrlysten person, som er en lille smule bange for at du ville komme til at ”sidde fast”, med en ferielejlighed på Costa del Sol , så kan vi da også komme med en ide, til hvad du kan gøre der…

Du kan simpelthen ”bolig bytte” på boligbytte.com. Det er en smart international hjemmeside, der hjælper dig med at bytte bolig med en anden familie et andet sted i verden en bestemt periode.

Her betaler du €130 for 12 måneders medlemskab, men får til gengæld chancen for at besøge mange flere lande, end du nogensinde kunne drømme om, for meget mindre, end du havde troet du nogensinde skulle komme til at betale.

Muligheder er der nok af, underholdning er der masser af og flybilletter, tja, de er heller ikke så svære at finde. Så alt taget i betragtning, skal vi så ikke prøve at finde dig en ferielejlighed på Costa del Sol?

Do you want to know more?

Let’s have a talk about what you’re looking for, and what we can do to find the home of your dreams.

TELEPHONE

Denmark: +45 53 53 36 83

EMAIL

bo@spanishhomes.dk

ADDRESS

Søndergade 74, 5. sal
8000 Aarhus C
Denmark